Landing Page


PPS System 2000

PPS System 2000
a new way of storage handling and warehouse logistics.

BROWSE ALL BINS & TRAYS

PPS producerar marknadens modernaste produkter för materialhantering i Sverige

Marknadens modernaste produkter för materialhantering produceras i Sverige.

Den svenska plastindustrin har satt den skånska orten Perstorp på kartan. Det var där Skandinaviens första plasttillverkning ägde rum i början på 1900-talet och där många välkända företag och plastprodukter har sitt ursprung. 

Med bakgrund i Perstorp har vi på PPS lång erfarenhet och stor insikt i branschen. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment inom smådelsförvaring och bygger nu ut sortimentet inom handel och logistik. Som en del av Axjo Group kommer vi att fortsätta utveckla våra produkter med Axjos kunskap i produktutveckling med återvunna material och på så sätt driva vår hållbarhetsutveckling framåt. 

PPS vill vara en del av kundens cirkulära system. Genom att ta tillvara på hela processen i ett smart kretslopp bidrar PPS till ett samhälle med lägre klimatavtryck. I samband med integreringen av Axjo Group har PPS flyttat produktionen från en linjär process till ett cirkulärt system i Axjos toppmoderna produktionsanläggning. Detta bidrar till en förenklad hantering av produkter som värnar om miljön och ger effektiva och hållbara lösningar för en grönare framtid. 

 

Läs mer om våra produkter på pps.se

 

CASE // Hållbara lådor till Kjell och Company

“Det var ett självklart val att välja en låda tillverkad i det hållbara Greenology-materialet. Hållbarhet är givet i vårt bolag och så har det alltid varit”

I ett väl fungerande samarbete har PPS sedan 2015 levererat lådor till Kjell och Company’s butikslager. Som en del av hållbarhetskonceptet Greenology® kan PPS nu producera klimatsmarta lådor med hänsyn till miljön, vilket ligger i linje med Kjell och Company’s hållbarhetstänk.

 

Läs hela pressreleasen här

 

PPS är en del av Axjo Greenology® Concept – för en klimateffektiv produktutveckling

Med ett brett produktsortiment inom materialhantering och logistik ser PPS stora möjligheter att utvecklas med Axjo Greenology® Concept. Axjo’s långa erfarenhet och stora kunskap av produktutveckling med återvunna material blir ett naturligt steg i vårt erbjudande och strategiska utveckling mot en mer hållbar framtid.

Världen behöver förändras och vi behöver förändras med den och för att uppnå FN:s hållbarhetsmål 2030 måste alla bidra. Genom innovation, hållbarhet, effektivitet och sluten återvinning är Axjo Greenology® Concept ett kliv i rätt riktning för ett förbättrat hållbarhetsarbete och ett minskat klimatavtryck, såväl långsiktigt som kortsiktigt. Ett lägre klimatavtryck och ett grönare samhälle börjar i produktutvecklingen. I snart ett decennium har Axjo jobbat med utveckling av hållbara material av återvunna råvaror och smarta produktionslösningar som ständigt driver hållbarhetsutvecklingen framåt.

 

Läs mer om Axjo Greenology® Concept här

 

Kontakta oss!

0371-412 70 eller info@pps.se

Läs mer om våra produkter på pps.se